Šedý muž není jen nelítostný zabiják

Recenze Vybíráme z médií: Page | 23. července 2021

Říkají mu Šedý muž. Nikdo nezná jeho identitu ani minulost a všichni se ho bojí. Je to nelítostný zabiják, který nikdy neselže. Ale stejně s ním budete sympatizovat.

 

 Celý článek

Další pecka z pera Jennifer Nivenové!

Recenze Linda Petříková | 7. září 2021

Pokud rádi čtete young adult literaturu, jsem si jistá, že už jste někdy slyšeli jméno Jennifer Niven. Pokud ano, pravděpodobně znáte její dvě předchozí knížky - Tíha vesmíru a Všechny malé zázraky. Ačkoliv tyto dva příběhy určitě stojí za zmínění, dneska se budeme věnovat naprosto horké novince, při které budete Bez dechu. To vám slibuju!

 Celý článek

Temná postava ve Three Pines

Recenze Andrea Simoglu | 2. září 2021

Poklidný chod zapadlé kanadské vesničky Three Pines narušila přítomnost někoho, kdo tam na první pohled nemá co dělat. Nebo něčeho? Postava v černém hábitu a masce působí na všechny děsivě. A zdá se, že hned tak neodejde.

 Celý článek

Skandální Bridgertonovi jsou zpět!

Recenze Petra Pilátová | 28. srpna 2021

Série o rodině Bridgertonových si podmanila nejednoho čtenáře. Naštěstí jsou Bridgertonovi velmi rozvětvená rodina a my se díky tomu můžeme těšit stále novým příběhům. A tentokrát se jedná o opravdu pikantní příběh.

 Celý článek

Co předcházelo seriálu Bridgertonovi od Netflixu? Prozradí nová kniha

Recenze Vybíráme z médií: iDNES.cz | 27. srpna 2021

Historická série Bridgertonovi od Netflixu se letos zapsala do historie streamovací služby. Od své vánoční premiéry se během několika dní stala jejím nejúspěšnějším původním seriálem. A zatímco fanoušci čekají na druhou sezonu, která byla potvrzena letos v lednu, mohou si osudy hrdinů připomenout alespoň v knize.

 Celý článek

Život není skákací hrad – Srdce vydrží hodně. Je totiž houževnaté.

Recenze Vybíráme z médií: lenkapilcher.cz | 20. srpna 2021

Hledáte zajímavé letní čtení? Chcete prožít silný příběh sourozenecké dvojice? Tak právě vám je určena novinka Petry Hülsmannové s názvem Život není skákací hrad. 

 Celý článek

Když všichni rodiče tvrdě usnou

Recenze Andrea Simoglu | 18. srpna 2021

Představte si svět, v němž všichni rodiče spí. Idea dětí, které si zčistajasna mohou dělat, co chtějí a plánují pohodový život bez povinností, vezme za své ihned poté, co se dozví, že ne všichni dospělí usnuli. Ti zlí totiž stále bdí…

 Celý článek

Léto v Provence – romantická novinka od Lucy Colemanové

Recenze Barbora Cirklová | 14. srpna 2021

V rukou třímám nový román od spisovatelky Lucy Colemanové Léto v Provence a přemítám, jak shrnu svůj dojem do jednoho rozumně dlouhého článku. Jdu to zkusit. 

 Celý článek

O vzpomínkách bývalých spolužáků z gymplu

Recenze Andrea Simoglu | 11. srpna 2021

Třetí vydání knihy Vybíjená, jejímž autorem je Michal Viewegh, vám možná připomene váš vlastní život: vzpomínky na středoškolská léta, nostalgii i smutek, který se propíjí do existence nás všech úměrně s přibývajícími roky.

 Celý článek