ŠEPOT Z LESA: když mezi stromy číhá zlo...

Recenze Radek Blažek | 3. srpna 2022

Mysteriózní thriller české autorky je perfektní kniha na horké dny - bude vám z ní totiž běhat mráz po zádech!

 Celý článek

Co vše jste ochotní podniknout pro své milované?

Recenze Kateřina Málková | 30. září 2022

Jeho poslední slova, rodinné drama autorky Laury Dave, se svou výtečnou psychologií postav, odhalí pár kostlivců ve skříni a nabídne příběh, zabývající se otázkou "obětování" v rámci rodičovské lásky.

 Celý článek

Během pandemie se nepřestalo vraždit...

Recenze Kateřina Málková | 28. září 2022

Sedmé pokračování oblíbené série švédských autorů Rolfa a Cilly Börjlindových nás překvapí svým pohotovým přizpůsobením děje do současných dějin. Román Milosrdný samaritán se odehrává ve Švédsku, v roce 2021, během světové krize.

 Celý článek

Peníze, dítě, nebo život? Maverick má před sebou těžké rozhodnutí

Recenze Klára Parmová | 26. září 2022

Růže v betonu je nejnovější knížkou autorky Angie Thomasové, která napsala například Vypálenou nenávist (podle této knihy se natočil i film na Netflix). Hlavní postavou je sedmnáctiletý Maverick, který najednou zjistí, že má dítě.

 Celý článek

Dovolená, na kterou už v životě nezapomenete

Recenze Markéta Pospíšilová | 24. září 2022

Celý rok se těšíte až přijde den, kdy sbalíte celé rodině kufry a vyrazíte společně za sluníčkem, vstříc novým zážitkům. Ovšem místo očekávané letní pohody a radostných chvil se váš život sesype jako domeček z karet.

 Celý článek

V Orlických horách číhá zlo!

Recenze Petra Pilátová | 22. září 2022

Počasí je stále sychravější a Vy hledáte knihu, která bude ideální do takového počasí? Mysteriózní thriller Šepot z lesa od Kateřiny Surmanové je to pravé napínavé čtení, ze kterého budete mít husí kůži i když budete zachumlaní pod dekou.

 Celý článek

Jak výživná je knižní novinka Výživná kniha o jídle?

Recenze Barbora Cirklová | 20. září 2022

Mezi letošními novinkami nakladatelství Euromedia se letos objevila i kniha s názvem Výživná kniha o jídle. A já vám teď povím, proč by neměla ujít vaší pozornosti a co od knížky můžete čekat.

 Celý článek

Hotel plný špíny, která se nedá zamést pod koberec

Recenze Markéta Pospíšilová | 18. září 2022

Dříve jsem pracovala jako recepční. Osoba, kterou host vidí po příchodu do hotelu jako první, je nepřehlédnutelná. Ale v hotelu je spousta zaměstnanců, které vy často přehlížíte. Jsou téměř neviditelní. A právě oni možná znají vaše tajemství.

 Celý článek

Naprosto skvělá kniha o problémech s jídlem u dospívajících!

Recenze Klára Parmová | 11. září 2022

Kniha Podle vlastních pravidel není autorčinou prvotinou, jak by se mohlo v českém rybníčku zdát. Tato knížka je o třináctileté Sarah, kterou výkony v basketballu doženou až k problémům s jídlem.

 Celý článek