Čtenářská recenze: Kerry Fisher - Žena, kterou jsem byla

Recenze Knižní klub | 5. srpna 2020

Pod pojmem „nový domov“ si můžeme představit ledasco, obvykle je to nový začátek, bezpečné místo nebo nový start do další životní etapy. Pro Kate Jonesovou je nový domov především bezpečným úkrytem...

 Celý článek

Jaká je knižní novinka Maják na útesech od Marie Lamballe?

Recenze Barbora Cirklová | 22. října 2020

V ruce jsem držela knihu, pěkně tlustou, s romantickým přebalem. Byla na něm vyobrazena mladá žena jak se dívá směrem k majáku. Byla jsem opravdu zvědavá, jaký obsah tato kniha skrývá.

 Celý článek

Každý dům má svá pravidla. A minulost

Recenze Anna Musilová | 19. října 2020

Co byste udělali, kdybyste v čerstvě pronajatém pokoji našli dopis na rozloučenou od muže, který tam podle majitelů nikdy nebydlel?

 Celý článek

Trénink pro dětské oči – Hledej krtka

Recenze Barbora Cirklová | 14. října 2020

Legendární krteček od Zdeňka Milera tentokrát přichází v leporelu s názvem Hledej krtka.

 Celý článek

Oldřiška zpět na scéně! A ticho to rozhodně nebude…

Recenze Linda Petříková | 12. října 2020

Po více než dvou letech si s radostí můžeme přečíst Ticho, druhý díl série Oldřiška od české autorky Sáry Saudkové. A že je na co se těšit!

 Celý článek

Jedině dospělý Mauglí dokáže zjistit, kam zmizela dospívající dívka

Recenze Sabina Novotná | 3. října 2020

Oblíbený americký spisovatel Harlan Coben přichází s novou knihou, jehož ústředním hrdinou je muž, který jako dítě žil v lesích.

 Celý článek

Není rodina jako rodina

Recenze Kristina Heklová | 30. září 2020

Když se narodíme, rodí se zároveň s námi i náš osud? Kdo všechno vlastně ovlivňuje to, kým jsme? Jsou to rodiče, jejich výchova, přátelé, škola? Nebo jsou nejdůležitější geny, které nám předali rodiče?

 Celý článek

Jeden z nás je na řadě: Simonův odkaz stále živě tepe a děsí!

Recenze Chensie Ips | 1. září 2020

Simonův odkaz stále živě tepe a děsí! Určitě znáte bestseller Jeden z nás lže, který v rámci young adult žánru mnohé překvapil a zaujal nejen jako napínavý thriller s detektivními prvky, ale také jako romance.

 Celý článek

Červená, bílá a královsky modrá: LGBT hit letošního léta!

Recenze Chensie Ips | 1. září 2020

Americká spisovatelka Casey McQuiston debutovala v České republice u nakladatelství Yoli románem, který nepostrádá originální námět. Romance se totiž týká syna americké prezidentky a britského prince. 

 Celý článek