Na úsvitu dějin

Recenze Kristina Heklová | 8. dubna 2021

Kdybyste si mohli vybrat, ve které historické éře byste si chtěli zkusit žít, která by to byla? Každá má jistě svá pro a proti, ale raný středověk patří k těm vůbec nejnebezpečnějším. Právě do této doby nás přivádí i nová kniha Kena Folletta.

 Celý článek

7 důvodů, proč si přečíst novinku Spolu a každý zvlášť

Recenze Patrik Kříž | 17. května 2021

O young adult sbírce Spolu a každý zvlášť už jste pravděpodobně slyšeli, nedávno se např. četla ve společném čtení s Yoli. Pokud vás alespoň trochu zaujala, přečtěte si několik důvodů, proč se do knihy pustit.

 Celý článek

Boj dobra a zla v hlubinách temného věku

Recenze Vybíráme z médií: Novinky.cz | 15. května 2021

Více než sedmisetstránková publikace Večer a jitro velšského autora Kena Folletta zavádí do Anglie v době, kdy starověk volně přecházel v raný středověk.

 Celý článek

Síla lásky z minulosti

Recenze Petra Pilátová | 14. května 2021

S tvorbou Amy Harmonové se čeští čtenáři mohli seznámit v knihách Meč a ptáček a Z písku a popela. Na začátku května na knižní pulty zavítala autorčina další kniha s názvem Vítr to ví.

 Celý článek

A pak řekl: „Sbohem.“

Recenze Kristina Heklová | 13. května 2021

Samota je něco, co děsí spoustu lidí. Někdy je ale horší to, co jí předchází. Loučení. Pro koho je vlastně loučení důležité? Pro toho, kdo odchází nebo pro toho, kdo zůstává sám?

 Celý článek

Skoro úplně normální

Recenze Vybíráme z médií: Chrudimka.cz | 13. května 2021

Pro Matyldu Heatonovou je život jedním velkým utrpením. Nesnáší své jméno, proto si říká Effie, nesnáší ani svou aktuální situaci. 

 Celý článek

Další skvělý příběh od Jojo Moyesové!

Recenze Linda Petříková | 13. ledna 2021

Pro všechny čtenáře Jojo Moyesové mám dobrou zprávu! Můžete si přečíst další z jejích skvělých příběhů! Jako hvězdy v temné noci je nová pecka z autorčina pera, která určitě stojí za přečtení!

 Celý článek

Nelituju ničeho!

Recenze Barbora Mikešová | 11. ledna 2021

Jaký život je a jaký by být mohl. Dámy a pánové, seznamte se s novým románem od celosvětově úspěšné spisovatelky Colleen Hooverové, Nelituju ničeho.

 Celý článek

Super jídla, jednoduché postupy!

Recenze Ivona Šabíková | 5. ledna 2021

Zdeněk Pohlreich je věhlasně známý český šéfkuchař, gastronom, autor kuchařek a moderátor kuchařských pořadů a právě přichází s novou publikací pro všechny kuchaře a kuchařky, kteří mají v oblibě nenáročná a jednoduchá jídla se super chutí!

 Celý článek